NEW HOME !!!

News and annoucements about the MCF
User avatar
adbutler
Elite Member
Elite Member
Posts: 2044
Joined: Tue Mar 20, 2012 3:08 am
Location: Waikuku Beach, North Canterbury , New Zealand

Re: NEW HOME !!!

Postby adbutler » Wed Dec 17, 2014 11:15 pm

Toyotageek wrote:Been getting this on the homepage today...
Image

Other pages are okay, just happening on the homepage. Font is bigger than normal too.

I was getting this yesterday but it seems to have gone away now.
MAJORETTE..... this is how a 3inch diecast vehicle is made Mattel!

User avatar
Toyotageek
Elite Member
Elite Member
Posts: 265
Joined: Wed Feb 27, 2013 4:40 pm
Location: Orange County, California
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby Toyotageek » Thu Dec 18, 2014 1:58 am

adbutler wrote:
Toyotageek wrote:Been getting this on the homepage today...
Image

Other pages are okay, just happening on the homepage. Font is bigger than normal too.

I was getting this yesterday but it seems to have gone away now.


Still happening. Only on the home page though (Board Index). All other pages are fine. Experiencing on two different computers in two different locations.
Michael "Toyotageek"
Tomica Fan Club

User avatar
David Tilley
Elite Member
Elite Member
Posts: 1821
Joined: Tue Mar 20, 2012 11:06 pm

Re: NEW HOME !!!

Postby David Tilley » Thu Dec 18, 2014 8:27 am

I had it yesterday for a while but then it went. All is good again here.

:) :D :P

User avatar
Toyotageek
Elite Member
Elite Member
Posts: 265
Joined: Wed Feb 27, 2013 4:40 pm
Location: Orange County, California
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby Toyotageek » Thu Dec 18, 2014 2:27 pm

So far, so good this morning..... ;)
Michael "Toyotageek"
Tomica Fan Club

User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 3443
Joined: Thu Mar 15, 2012 5:11 am
Location: Highlands, Scotland, UK
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby admin » Thu Dec 18, 2014 9:12 pm

a minor change last night, hoping it is fixed now. Certainly not happening at my end now

User avatar
Toyotageek
Elite Member
Elite Member
Posts: 265
Joined: Wed Feb 27, 2013 4:40 pm
Location: Orange County, California
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby Toyotageek » Mon Dec 29, 2014 4:33 pm

Were we down for a few days, or was it my imagination? I couldn't log on since Christmas.
Michael "Toyotageek"
Tomica Fan Club

User avatar
adbutler
Elite Member
Elite Member
Posts: 2044
Joined: Tue Mar 20, 2012 3:08 am
Location: Waikuku Beach, North Canterbury , New Zealand

Re: NEW HOME !!!

Postby adbutler » Tue Dec 30, 2014 2:24 am

Toyotageek wrote:Were we down for a few days, or was it my imagination? I couldn't log on since Christmas.

Nope, not your imagination. Seems to be all good now. 8-)
MAJORETTE..... this is how a 3inch diecast vehicle is made Mattel!

User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 3443
Joined: Thu Mar 15, 2012 5:11 am
Location: Highlands, Scotland, UK
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby admin » Tue Dec 30, 2014 9:12 am

There appears to have been an issue for some users (those that logged out), thanks to adbutler for letting me know it now all seems to be ok.

User avatar
David Tilley
Elite Member
Elite Member
Posts: 1821
Joined: Tue Mar 20, 2012 11:06 pm

Re: NEW HOME !!!

Postby David Tilley » Tue Dec 30, 2014 9:48 am

I never stay logged in on anything. I did not attempt to log in for a number of days recently as I was pretty much offline for the most part. When I tried again the other day it was fine. So I must have missed it.

:) :D :P

User avatar
Toyotageek
Elite Member
Elite Member
Posts: 265
Joined: Wed Feb 27, 2013 4:40 pm
Location: Orange County, California
Contact:

Re: NEW HOME !!!

Postby Toyotageek » Tue Dec 30, 2014 7:12 pm

After several hours of trying and waiting..... and posting on Facebook.....

Totally having connection problems today. Pages won't load, or take forever to load, or require refreshing several times until they load.

As far as staying logged in, I can't, even though I never log out.
The exception is I can stay logged in if I keep the tab open and don't leave the site.
However, if I open a new tab (even while logged in on another tab), I have to log in again.
The ONLY time I am automatically logged in is when I click to the site via an email notice for a thread I'm following.

As much as I want to be a part of the MCF, these annoyances are getting to the point where it's a bother to visit.
I can live with having to log in everytime I visit, but the connection problems are what's making it a real pain.

I finally had a connection and tried to reply to this discussion. Every time I submitted my reply I'd loose my connection to the page, and eventually the entire site...

:cry:
Michael "Toyotageek"
Tomica Fan Club


Return to “Forum News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest